Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt

Allt fler bryr sig om djuren i Uppsala

Djurens Rätt, Sveriges största djurrätts- och djurskyddsorganisation, ökar sitt medlemsantal i Uppsala – Knivsta med 7,5 %. Organisationen i stort har ökat med 33 % under de senaste fem åren och djurrätt och veganism är frågor som engagerar över hela landet.

Under det gångna året växte Djurens Rätt totalt med omkring 2 600 medlemmar och vid årsskiftet 2016-2017 landade medlemssiffran på 42 478 medlemmar.

– Det är så kul att se att vi växer i Uppsalaområdet. I lokalavdelningen har vi lagt ner mycket arbete på att nå ut till nya människor och visa att vi finns. Genom att synas på många olika platser och plattformar får vi möjligheten att prata om djurfrågor, och det arbete Djurens Rätt gör, med nya människor som tar ställning för djuren, säger Siw Björkgren, ordförande för Djurens Rätt Uppsala-Knivsta.

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *