Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt

Releasefest för ny vegoguide i Uppsala


Allt fler väljer vego idag och utbudet av vegetariska och veganska produkter har ökat explosionsartat. Men det är inte alltid restaurangerna hänger med lika snabbt i utvecklingen. Vi i Djurens Rätts aktivismgrupp i Uppsala har nu släppt en färsk vegoguide som tipsar om var den bästa veganmaten finns. Releasefesten går av stapeln den 19/4 på det helt veganska caféet Los Vegos.

I en opinionsundersökning från Novus, beställd av GoGreen, från september 2016 så säger fyra av tio svenskar att de skulle äta mer vegetariskt på restaurang om utbudet var bättre. Uppsala beskrivs ändå som en veganvänlig stad.

Det är jätteroligt att det har kommit så mycket vegovänliga alternativ till Uppsala. För att uppmärksamma det och för att det ska vara så lätt som möjligt för den som vill äta djurvänligt har vi tagit fram den här guiden över vad som erbjuds i Uppsala, säger Hanna Lijlehag från Djurens Rätt Uppsalas aktivismgrupp.


Välkommen på releasefest

Var:
Café Los Vegos
Svartbäcksgatan 21, 753 32 Uppsala

När:

Onsdagen den 19 april klockan 18.30 till 20.30

På releasefesten bjuds det på vegansk fika och Djurens Rätts aktivismgrupp kommer att berätta kort om guiden och sitt arbete.

 

Kontakt:
uppsala.aktivism@djurensratt.se

Uppsala vegoguide 2017
vegoguide

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *