Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt
Måndag 30 oktober kl. 17.30–19.30, Dagermansgatan 10, Uppsala

Välkommen till en temakväll om djurförsök och djurfria forskningsmetoder

Djurens Rätt i Uppsala-Knivsta bjuder in till en temakväll om djurförsök och djurfria forskningsmetoder där bland annat vår sakkunniga expert Karin Gabrielson Morton berättar både om djurförsök, de metoder som ersätter djurförsök och om Sverige nya 3R-center som startar i höst.

Evenemanget är öppet för alla intresserade. Anmälan senast 29 oktober, antalet platser är begränsat.

Dag och tid: måndag 30 oktober kl. 17.30–19.30
Arrangör: Djurens Rätt Uppsala-Knivsta
Adress: Dagermansgatan 10, Uppsala
Lokal: Allis
För anmälan: 0708-21 68 01

Program

Kl. 17.30: Siw Björkgren, ordförande för Djurens Rätt Uppsala-Knivsta, hälsar välkomna

Kl. 17.35: Karin Gabrielson Morton, sakkunnig på Forska Utan Djurförsök, inleder med bakgrundsinformation om djurförsök, metoder som ersätter djurförsök och om forskningsstiftelsen Forska Utan Djurförsök.

Kl. 18.00: Bensträckare med servering av fika.

Kl. 18.30–19.30: Karin Gabrielson Morton berättar om Sveriges nya 3R-center som startar i höst, om aktuella forskningsprojekt för att ersätta djurförsök och vad som händer internationellt på området. Det finns också tid för frågor och diskussion.

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *